گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد
سرخط خبرها

استفاده از ظرفیت سمن ها و خیران در توسعه کتابخانه های مشهد

  • کد خبر: ۸۰۳۵۰
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲
استفاده از ظرفیت سمن ها و خیران در توسعه کتابخانه های مشهد
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در دیدار با مدیرکل کتابخانه های عمومی استان بر لزوم استفاده از ظرفیت سمن‌ها و خیران در توسعه کتابخانه‌های شهر تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس شورای اسلامی شهر بر لزوم استفاده از ظرفیت سمن‌ها و خیران در توسعه کتابخانه‌های شهر تاکید کرد. حسن موحدیان در این دیدار گفت: ما باید در راستای اهداف و دغدغه‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که همان ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی است، قدم برداریم.

 

حسن موحدیان نقش کتابخانه‌ها را در پیشرفت جامعه مهم دانست و افزود: برای پیشرفت فضا‌های کتابخانه‌ای نیاز به همراهی و همیاری سایر دستگاه‌های اجرایی وجود دارد. البته در کنار این تعاملات باید پیگیری مؤثر نیز انجام شود. وی با اشاره به تأثیر سمن‌ها در توسعه کتابخانه‌ها ادامه داد: می‌توانیم با استفاده از ظرفیت سمن‌ها و خیران در راستای احداث کتابخانه یا برگزاری برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی با محوریت کتاب استفاده کنیم.

 

موحدیان تصریح کرد: برگزاری محافل ادبی، نشست‌های کتاب خوانی و... می‌تواند تأثیر بسزایی در ترغیب مشارکت‌های مردمی و توسعه فضا‌ها و خدمات کتابخانه‌ای داشته باشد.

بهره برداری از ۷ قرائت خانه شهرداری

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی نیز با تبریک انتصاب موحدیان به عنوان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: باتوجه به سابقه و نگاه فرهنگی رئیس شورا در دوران تصدی فرمانداری شهرستان مشهد، امید ما بر این است که حمایت‌های بی شائبه شما نقش مؤثری در روند روبه پیشرفت کتابخانه‌ها داشته باشد.

 

حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر سبزیان با اشاره به واگذاری قرائت خانه‌های شهرداری به اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان افزود: تاکنون مراحل واگذاری ۷ باب قرائت خانه به این اداره کل انجام شده است که در آینده‌ای نزدیک به مرحله بهره برداری خواهد رسید. وی افزود: در همین راستا و برای افزایش فضا‌های کتابخانه‌ای می‌توان با واگذاری فرهنگ سرا‌ها علاوه بر پویایی بیشتر آن‌ها امکان ارائه خدمات کتابخانه‌ای به جامعه را نیز افزایش داد.

 

سبزیان یکی از دغدغه‌های امروز را احداث کتابخانه در مناطق حاشیه‌ای بیان کرد و گفت: توسعه این فضا‌ها به حمایت مسئولان و مقامات شهرستان نیاز دارد. با وجود این با استفاده از ظرفیت خیران بخشی از این دغدغه‌ها را با مشارکت در احداث، واگذاری زمین و راه اندازی کتابخانه‌های عمومی سیار برطرف کرده ایم.

 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان افزایش فضا‌های کتابخانه‌ای را از مؤلفه‌های نشاط مردمی دانست و افزود: همچنین از طریق ارائه خدمات کتابخانه‌ای می‌توانیم علاوه بر ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی باعث مدیریت فکر و ترویج فرهنگ شهروندی در جامعه شویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->